Connected Data Group heeft haar nieuwe hoofdkantoor geopend, gevestigd in Culemborg, Nederland

Het nieuwe kantoor genaamd UniePlaze is een Green Built gebouw gelegen in de ecowijk Eva Lanxmeer.

Door de centrale ligging in het midden van Nederland en de uitstekende bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer is UniePlaza de ideale en veilige thuisbasis voor de medewerkers van Connected Data Group en ideaal om samen te werken met onze klanten en partners.

UniePlaza staat bekend om haar professionele vergaderruimtes, trainings-, workshop- en break-out locaties en heeft een eigen restaurant. Er is voldoende ruimte om ook de groeiambitie van Connected Data Group en Connected Data Academy waar te maken.

Na twee jaar flexibel gebruik te hebben gemaakt van deze unieke locatie is nu door oprichters Stelma en Fransen besloten om het een vast karakter te geven: “We hebben een zeer drukke en succesvolle periode gehad en hadden een plek nodig waar we samen kunnen werken. Binnen UniePlaza hebben we zeker tijdens deze uitdagende pandemie-periode alle ruimte om op een inspirerende manier veilig samen te werken met ons team, onze klanten en partners.

Contract UniePlaza Ernest Hoen, Antoine Stelma, Erik Fransen
Antoine Stelma (links) en Erik Fransen (rechts) klaar om het contract te tekenen voor hun nieuwe kantoor in UniePlaza, Culemborg, Nederland. In het midden Ernest ‘t Hoen, directeur UniePlaza
UniePlaza Kantoor UniePlaza
terras UniePlaza 2