Services

Antoine Stelma en Erik Fransen zijn al vele jaren actief in het speelveld van Data & Analytics. Voor beiden geldt dat zij jarenlang als senior consultant, MT-lid en sinds 1 mei 2016 als eigenaar van Centennium Advies en Opleidingen B.V. veel kennis en ervaring hebben opgedaan bij het acquireren en uitvoeren van Data & Analytics opdrachten, voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers.

Vanaf 1 oktober 2017 is Centennium Advies en Opleidingen B.V. zich volledig gaan richten op het ontwikkelen en uitvoeren van Data & Analytics trainingen en certificeringen onder de naam Centennium Opleidingen, onder leiding van Stelma en Fransen.

Tegelijkertijd start connecteddatagroup met haar Data & Analytics dienstverlening en werkt samen met bewezen en betrouwbare technologie- en implementatiepartners om praktische, duurzame en schaalbare Data & Analytics vraagstukken op te lossen.

Hun jarenlange ervaringen met Data & Analytics consultancy, projectimplementaties, trainingen en opzetten van ondersteunende partnernetwerken leggen de basis voor de succesvolle toepassing bij hun klanten.

De afgelopen jaren hebben Stelma en Fransen een groot aantal organisaties begeleid in het opzetten en implementeren van Data & Analytics toepassingen. Variërend van workshops met MT’s en directies over de planning van Data-, Informatie- en Analytics strategie, ontwikkelen van grootschalige Business Intelligence en Datawarehousetoepassingen tot het ontwerpen en implementeren van het Enterprise Data Delivery Platform (EDDP) gebaseerd op Big Data- , Data Virtualisatie- en geavanceerde Analytics technologieen.

De kern van hun werk is altijd het vinden van een balans tussen de behoeften van de organisatie, de mogelijkheden van Data & Analytics technologieën en de verbinding die nodig is om mensen met techniek werkelijk optimaal te laten samenwerken!

Data & Analytics Consultancy

Data & Analytics Platform

Data & Analytics Implementation

Data & Analytics Licences

Data & Analytics
as a Service

Data & Analytics Trainings

OOK IN COMPANY

Wanneer er meerdere collega’s zijn met dezelfde leerdoelen bieden we je graag een in-company (maatwerk) training aan.