Data Science is een fundamenteel andere kijk op de inzet van data en gaat voorbij aan de controlerende en beschrijvende kijk op de business. Het zet data om in concurrerende inzichten, voorspelt trends en stimuleert innovaties.

In de nieuwe HeadsUp webinar ‘Data Science: the easy way’, van onze partners Maestro Academy en Head First, laat Ferry Eijgel je zien hoe Data Science in de praktijk toegepast kan worden door Non-Data Scientists.

Aan de hand van overtuigende demo’s en best practices wordt je meegenomen in de wereld van Machine Learning, Data Mining, Artificial Intelligence en krijg jij inzicht in de fundamentele rol van Data Science in het datalandschap. Zelfstandig professional Sander Jennekens sluit de webinar af met zijn ervaringen en vertelt hoe hij Data Science toepast bij zijn opdrachtgever Liberty Global.

Meld je aan voor dit webinar en word aan de hand van overtuigende demo’s en best practices meegenomen in de wereld van Machine Learning, Data Mining, Artificial Intelligence;

Connecteddatagroup richt zich op het praktisch, duurzaam en schaalbaar oplossen van Data & Analytics vraagstukken en is gespecialiseerd in het toegankelijk maken, koppelen en verwerken van data voor analytische toepassing. Samen met partners als KVL, Systemation, Quinscape, Statsoft Europe, TIBCO, OpenLine, Apgar e.a.