Den Haag, 11 oktober 2017

Connected Data Group levert praktische, duurzame en schaalbare Data & Analytics oplossingen .

Antoine Stelma en Erik Fransen, oudgedienden in het speelveld van BI, data warehousing, big data en data virtualisatie, zijn op 1 oktober 2017 gestart met hun nieuwe onderneming Connected Data Group.

Connected Data Group richt zich op het praktisch, duurzaam en schaalbaar oplossen van Data & Analytics vraagstukken en werkt hierin samen met bewezen technologie- en implementatiepartners. Toegankelijk maken van data, koppelen van data, verwerken van data en Analyseren van data. In elke stap voegen we waarde toe om het doel te bereiken: Data eenvoudig, snel, voorspelbaar en integraal beschikbaar maken voor effectieve analytische toepassing in de organisatie.

Connected Data Group verbindt techniek met business of liever, wij verbinden data met mensen én mensen met data. Zo laten wij data werken voor de organisatie. Of we het nu hebben over het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs of de overheid, door op een praktische manier aan de slag te gaan zetten we in korte tijd het gewenste resultaat neer. Pragmatisch, inspirerend, resultaatgericht en enthousiast. Dat is waar Connected Data Group voor staat. Eigentijds en bij de tijd.

Antoine Stelma, oprichter en mede-eigenaar Connected Data Group: “Het is een logische stap om via deze nieuwe onderneming ons volledig te gaan richten op het leveren van toonaangevende Data & Analytics diensten, van advies tot implementatie. Het klanten portfolio groeit hard en onze Data & Analytics diensten moeten daar volop in mee groeien, vandaar de keuze voor een nieuw bedrijf en merk. Met nog meer mogelijkheden en waardeontwikkeling voor onze klanten. Ook onze partners zijn enthousiast en groeien met ons mee. Een geweldige ontwikkeling die mij veel energie geeft.”

Erik Fransen, oprichter en mede-eigenaar Connected Data Group: “Nadat wij begin 2016 de stap hebben gezet naar het ondernemerschap zijn we nu toe aan de volgende fase. Via Connected Data Group zijn we in staat om nog beter aan de groeiende behoefte aan Data & Analytics diensten te voldoen, in nauwe samenwerking met onze klanten en partners. Connected Data Group biedt mij nog meer mogelijkheden om met passie en enthousiasme in deze boeiende markt aan oplossingen voor onze klanten te werken.”

Connected Data Group heeft haar zetel in Den Haag met kantoren in Eindhoven, Arnhem en Maastricht en werkt intensief samen met implementatiepartners KVL, Nippur, Centennium en technologie partners Open Line, MapR en Cisco voor het leveren van Data & Analytics diensten.

Connected Data Group levert via Centennium Opleidingen een groot aantal opleidingen en certificeringen aan de markt en het nieuwe label ‘Powered by Connected Data Group’ biedt onze implementatiepartners de kennis en middelen voor het leveren van Data & Analytics diensten aan eigen klanten.

www.connecteddatagroup.com