Veel organisaties hebben een gefragmenteerd datalandschap met data verspreid over traditionele datawarehouses, bedrijfstoepassingen, grote data lakes, operationele datastores, de cloud, streaming data en nog veel meer. 

Hierdoor is het vaak een enorme uitdaging (hoge kosten, lange doorlooptijd, veel complexiteit) om op tijd over de juiste, geïntegreerde data te beschikken om de maximale waarde voor de business te behalen.

Data Virtualisatie transformeert deze datasilo’s tot één centrale en veilige virtuele datalaag. Deze vorm van agile data engineering versnelt aantoonbaar de time-to-solution, verlaagt de kosten voor datamanagement en levert de meest up-to-date en complete informatie aan uw bedrijf.

In dit webinar leert u van Volkswagen PON Financial Services welke route zij zijn ingeslagen om Data Virtualisatie tot de centrale hub van hun data- en analyseplatform (DAP) te maken en welke successen zijn behaald, zoals een snellere time-to-market en een op feiten gebaseerde benadering en besluitvorming.

Agenda:

10.00 uur Welkom

10.05 uur Introductie TIBCO
Connect-Unify-Predict door Niels Gerritse, Senior Account Executive

10.15 uur Data Virtualisatie in actie
Top 5 best practices en use cases door Erik Fransen, Business Consultant & Antoine Stelma, Lead Architect – Connected Data Group

10.40 uur Succesverhaal Volkswagen PON Financial Services
Een flexibel data- en analyseplatform voor de toekomst door Ben Bervoets, Product Owner DAP & Frank Bode, Data Architect DAP

11.15 uur Q&A en TIBCO Data Virtualization Free Test Drive
Connected Data Group biedt de deelnemers een TIBCO Data Virtualization Free Test Drive aan!
Maak in 30 minuten kennis met de unieke mogelijkheden van Data Virtualisatie.

11.30 uur Afsluiting

Sprekers:

Volkswagen PON Financial Services:
Ben Bervoets, Product Owner Data & Analytics Volkswagen Pon Financial Services
Frank Bode, Data Architect 

Silver Partner TIBCO Data Virtualization
Silver Partner TIBCO Data Virtualization