Op 19 januari 2021 verzorgden wij in samenwerking met onze klant Stichting Havensteder en TIBCO het webinar “Verbeter de informatievoorziening van uw woningcorporatie met virtuele datamodellen”.

Meer grip krijgen op en inzicht krijgen in je data door deze virtueel te modelleren met de Ensemble Logical Modeling aanpak en beschikbaar te maken met TIBCO Data Virtualisatie als de Data Makelaar, biedt woningcorporaties veel kansen om meer waarde uit data te halen.

TIBCO Data Virtualisatie geeft woningcorporaties eenvoudig toegang tot alle soorten data, zonder deze naar een centrale locatie te verplaatsen. Via de Ensemble Logical Modeling aanpak wordt het mogelijk om een integraal datamodel te ontwerpen waarmee data eenvoudig en consistent beschikbaar komt voor procesoptimalisaties, klantenanalyse en verantwoordingsrapportages.

En dit alles tegen lagere kosten, minder inspanning en in aanvulling op bestaande data-oplossingen zoals ERP-applicaties en datawarehouses.

Met ruim 40 deelnemers namens 25 woningcorporaties was het een geslaagd event, ook gezien de vele vragen die tussentijds op de chat zijn gesteld. 

Het webinar is terug te kijken via deze link.

Meer informatie over Kijk terug – Webinar Virtueel Datamodelleren voor Woningcorporaties

3 + 1 =

Moden Data Platform, Principles, Routes, Solutions
Modern Data Platform, Principles, Routes, Solutions